Dorothy Snot | Κέντρο Προσχολικής Αγωγής

Αρχή The Dorothy Snot experience Δείτε τι γνώμη έχουν οι γονείς για το σχολείο της Dorothy Snot
11.10.2020

Δείτε τι γνώμη έχουν οι γονείς για το σχολείο της Dorothy Snot

Κατηγορία The Dorothy Snot Experience

Screenshot 2023 09 14 at 4.28.38 PMScreenshot_2023-01-06_at_23.07.42.png

Πιο πάνω μπορείτε να δείτε τα συγκεντρωτικά αποτελέσματα της Ερευνας Ποιότητας ανάμεσα στους γονείς του σχολείου μας για την Αξιολόγηση των Υπηρεσιών που προσφέρουμε

Toν Aύγουστο του 2023 λάβαμε 111 συμπληρωμένα ερωτηματολόγια από όλα τα τμήματα του σχολείου μας και ο συνολικός Μέσος Ορος Ικανοποίησης Γονέων ήταν 95.74% (μ.ο. βαθμολογίας 4.79 με αριστα το 5).

Το αντίστοιχο νούμερο τον Αυγουστο του 2022 ήταν 4,76 (ποσοστό ικανοποίησης 95,22%).

Ευχαριστούμε τους γονείς του σχολείου μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη.

Οποιοι/ες θέλετε να δείτε αναλυτικά και τα επιμέρους αποτελέσματα ανά τμήμα, μπορείτε να μας το ζητησετε στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Ενα χαρακτηριστικό του σχολείου μας είναι η πολύ δυνατή σχέση που αναπτύσσεται ανάμεσα στις οικογένειες και εμάς! Είμαστε πολύ χαρούμενοι και υπερήφανοι για αυτό και παραθέτουμε εδώ μερικά από τα πιο όμορφα κείμενα & σχόλια που έχουμε λάβει:

«'Εχε το νου σου στο παιδι, υπερασπισου το παιδι, γιατι αν γλιτωσει το παιδι, υπαρχει ελπιδα.»Αυτοι είστε για μένα και αυτή την υπόσχεση δε θέλω να ξεχάσετε ποτέ! Σας αγαπώ, σας ευχαριστώ...θα μας λείψετε!»

Άννα, μαμά Αριάδνης

«Αυτή η συνεχής σας εγρήγορση σε όλα τα επίπεδα είναι που κάνει κάθε χρονιά σε όποιο τμήμα να είναι μια συνεχής γιορτή για τα παιδιά μας!»

Ολγα, μαμά Έλλης

«1. Ο χρόνος και η διαδικασία προσαρμογής των παιδιών. Είναι πολύ σημαντικό και καθησυχαστικό για τους γονείς να νιώθουν ότι το παιδί παίρνει τον χρόνο που χρειάζεται για να προσαρμοστεί στη νέα συνθήκη.

2. Η μεγάλη αγκαλιά που παίρνουν τα παιδιά από την ώρα που τους αφήνεις στην πόρτα, μέχρι την ώρα που έρχονατι στο σπίτι.

3. Η life-derived learning φιλοσοφία του

4. Το γεγονός ότι τα παιδιά αντιμετωπίζονται ως "κανονικοί" άνθρωποι με τη δική τους ξεχωριστή προσωπικότητα.

5. Το γεγονός ότι συμβάλλετε στη διαμόρφωση μιας ισχυρής, ξεχωριστής, ελεύθερης προσωπικότητας, που αν και "δυσκολεύει" εμάς τους γονείς πολλές φορές, είναι μεγάλο δώρο για ένα παιδί. Και αυτή η προσωπικότητα διμορφώνεται με κοινωνική και συλλογική συνείδηση»

Τζουλιάνα, μαμά Μάριου & Ανδρέα

«Το σχολείο είναι οι άνθρωποί του. Από τις δασκάλες μας, τους συνοδούς, οδηγούς, παιδαγωγούς δραστηριοτήτων όλοι πραγματικά ήταν εξαίρετοι. Η Ιωάννα και η Χαριτίνη super στην καλύτερη χρονιά της Έλλης στο σχολείο και πραγματικά δεν έχουμε λόγια. Η Κλαίρη ήταν φανταστική και όχι μόνο φέτος αλλά και με το covid πραγματικά μας έκανε όλους να μιλάμε για το ποσό πολύ προσπάθησε και προσαρμόστηκε (αγγλικά μέσω τηλεκπαίδευσης / πασχαλινό event, αλλά και όλα αυτά τα χρόνια). Αγαπημένος Σεραφείμ άψογος σε όλα (εκδρομή, outdoor). Τα outdoor/ εκδρομές είναι μια μεγάλη κατάκτηση του σχολείου που πρέπει να συνεχιστεί και μπράβο παρά τον covid για την προσπάθεια με Θανο κτλ.

Μετά από 4 χρόνια Dorothy Snot, πραγματικά η κόρη μας κέρδισε τα μέγιστα από ένα μοναδικό σχολείο αλλά και εμείς βρεθήκαμε σε μια δυναμική κοινότητα που μας ωφέλησε σαν γονείς και στην εξέλιξη μας.»

Κωστής, μπαμπάς Ελλης

«Δεν θα ήθελα να αλλάξει τίποτα! Κάνετε όλοι καταπληκτική δουλειά. Η εξέλιξη που είδα στην Αθηνά αυτόν τον χρόνο ήταν άνω των προσδοκιών μου. Αξιοσημείωτο ότι πρώτη χρονιά σε σχολείο και τόσο συχνής επαφής με άλλα παιδάκια και αναγκάστηκε να απουσιάσει από το σχολείο λόγω ασθενείας ελάχιστα, πράγμα που σημαίνει ότι όχι μόνο εσείς αλλά και όλη η σχολική κοινότητα αντιμετωπίζει με σοβαρότητα την τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων COVID και μη.»

Ασπα, μαμά Αθηνάς

«Αυτό που θαυμάζω και αγαπω σε αυτό το σχολείο, εκτός ότι είναι ανθρωποκεντρικό, έχει και μια ακόρεστη αγάπη στην εξέλιξη, στην μάθηση, στην εξερεύνηση. Εμφυτεύετε στα παιδιά αυτήν την ανάγκη, το αναγνωρίζω και στα δικά μου. Σας ευχαριστούμε πολύ για ότι κάνετε!»

Σοφία, μαμά Δανάης & Γιώργου

«Η βασική φιλοσοφία που σχετίζεται με την δημιουργία αυτόνομων προσωπικοτήτων, το problem solving και την επαφή με τη φύση. Η αίσθηση ότι, παρά το αυξανόμενο μέγεθος του σχολείου, τα παιδιά ανήκουν σε ένα ζεστό περιβάλλον, που τα προσέχουν, τα ξέρουν, και γενικά νιώθουν άνετα, σαν στο σπίτι τους.»

Λεωνίδας, μπαμπάς Μυρτούς

«Να μην αλλάξει τίποτα!! Είναι το πιο υπέροχο σχολείο!»

Δανάη, μαμά Αριάνας

«Στην αρχή, ήθελα να γράψω το μήνυμα για το σχολείο κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών. Για να έχω το χρόνο να αναλογιστώ όλα όσα ήθελα να πω, να μην μου ξεφύγει τίποτα από όλα τα σπουδαία που μάθαμε και ζήσαμε στην Dorotho-οικογένεια.

Τελικά όμως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή. Τώρα που ξεκινά η σχολική χρονιά και δεν έχουμε πια mails από το σχολείο. ν). ﷽﷽﷽﷽﷽﷽δινιργωνυτικά, με μεγίσχολuctor PhotochemistryMails πολύ συγκεκριμένα, πολύ αγχολυτικά, με μεγάλη σιγουριά αλλά και ταυτόχρονα με μεγάλη ευαισθησία. Που προλαβαίνουν τις ερωτήσεις και φανερώνουν γνήσιο ενδιαφέρον και επίγνωση για τις αγωνίες, τα άγχη και τις παράνοιες των γονιών (σίγουρα όχι των παιδιών).

Σαν τα mails αυτά ήταν και η Dorothy για εμάς. Αυτά τα χαρακτηριστικά είχε η ζωή μας και η σχέση με το σχολείο τα χρόνια (τα πολλά) που ζήσαμε παρέα. Κλισέ ναι, αλήθεια δε: η Dorothy ήταν μια μεγάλη αγκαλιά και ένα δεύτερο επίπεδο οικογένειας, υπερπολύτιμο, που το λατρέψαμε και είμαστε ειλικρινά ευγνώμονες που γίναμε μέλη του.

Τα παιδιά μας γίναν Dorotheans. Συγκεριμένη φυλή με ευδιάκριτα χαρακτηριστικα. Ανεξαρτησία, ελεψη﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽α. Ανεξαρτησotochemistryύθερη σκέψη, αυτοπεποίθηση, διεκδίκηση των δικαιωμάτων και των επιθυμιών τους, ικανότητα να λειτουργούν σε ομάδες, ενσυναίσθηση, συναίσθηση της κοινωνίας και του τρόπου που λειτουργούν τα πράγματα. Υπάρχουν φράσεις-κλειδιά που χρησιμοποιούν τα μέλη της ‘’κάστας’’, τύπου: ‘’εγώ αποφασίζω για τον εαυτό μου’’, ‘’αδικία!!’’, ‘’δεν θα μου πεις εσύ τι θα κάνω/πώς νιώθω’’, ‘’εχω δικαίωμα να διαφωνώ/να αλλάξω γνώμη/να διαλέξω εγώ τι θα κάνω/τι θα βάλω/τι θα φάω’’ κλπ. Αυτά θα πρέπει να τα γνωρίζουν οι γονείς που σκέφτονται να στείλουν τα παιδιά τους στο σχολείο μας... δεν είναι αστεία πράγματα αυτά ;).

Η Dorothy είναι το σχολείο μας, είναι τρόπος σκέψης, είναι κοινότητα και πάνω από όλα είναι οι άνθρωποί της. Δεν θα παραθέσω ονόματα γιατί δεν θέλω να ξεχάσω κανέναν. Αλλά για κάθε έναν χωριστά θυμάμαι τα λόγια τους, την αγκαλία τους, το χαμόγελό τους, τις ιστορίες που μου λέγανε τα παιδιά για αυτούς, την ανακούφισή και τη χαρά που μου προκαλούσε η συναναστροφή μαζί τους. Είναι όλοι μα όλοι αναπόσπαστα και αναγκαία κομμάτια του υπέροχου παζλ.

Εγώ δεν ήμουν έτοιμη να αφήσω τη Dorothy. Το σημαντικό όμως είναι πως τα παιδιά μου ήταν πανέτοιμα! Μεγάλωσαν και ομόρφυναν και δυνάμωσαν στις τάξεις και τους διαδρόμους και τις αυλές στην Ιπποκράτους και στην Κυψέλη. Και ﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽ναι σίγουρα, και αυτά γαειδιξαρτησotochemistryχάρη στη Dorothy ανυπομονούν για τα επόμενα που θα έρθουν. Και είναι σίγουρα, και αυτά και εμείς, πως θα τα πάνε περίφημα. Σας αγαπάμε πολύ! Σας ευχαριστούμε πολύ!»

Έρη & Δημήτρης, γονείς Αδριανού & Ελβίρας

«Σήμερα ολοκληρώνονται πέντε όμορφα χρόνια στη Dorothy Snot και η ευγνωμοσύνη που νιώθουμε για τους δασκάλους και τους συνεργάτες είναι ουσιαστική και συγκινητική! Μέσα από τη δουλειά που γίνεται ενίσχυουν τα παιδιά με έναν τρόπο φυσικό και τα ωθούν στο να εξελίσσονται θετικά, να έχουν άποψη, να διαχειρίζονται δυσκολίες και συναισθήματα. Να είναι μικροί πολίτες του κόσμου με τον τρόπο που αυτά ξέρουν και ονειρεύονται. Ευχαριστούμε για όσα ζήσαμε κοντά σας. Θα σας έχουμε στην καρδιά μας...»

Κλειώ, μαμά Χρηστου

«Έξι υπέροχα χρόνια, δασκάλες μοναδικές, η Dorothy Snot, το δεύτερο σπίτι μας... Σάς στέλνω την ευγνωμοσύνη και την αγάπη μου για μία σχέση ζωής!!!!»

Ολυμπία, μαμά Ιλάειρας & Φοίβης

“Το δικό μας παιδί βίωσε τον πρώτο του συνειδητό σεισμό στην αγκαλιά της Ντόροθι.Και ευτυχώς.

Γιατί εγώ μόνη μου ήμουν 38 χρόνων και πανικοβληθηκα.Δεν φοβήθηκα ούτε στιγμή ότι θα έχει πάθει κάτι με εσάς εκεί ούτε το κτίριο ούτε κανένα άλλο παιδί. Σας παίρναμε τηλέφωνο πιο πολύ από αυτοματισμό κ όχι από ανάγκη.Το γεγονός ότι λεπτά μετά μας ήρθε μέιλ ότι είναι όλα καλα είναι το μοναδικό πράγμα που πρέπει να ξέρει ένας μια γονιός που σκέφτεται να φέρει το παιδί του σε εμάς, γιατί εμείς είμαστε πια , όλοι κ όλες μαζί, τα ντοροθακια! Κι αν χρειάζεται κaι ένα δεύτερο, είναι ότι το δικό μας παιδί μου είπε δυο πράγματα:

1- μόλις κατάλαβε τι συμβαίνει έτρεξε κ αγκάλιασε την Φωτεινή, τη δασκάλα της.

2- πως κανεις έτσι μαμα; Δυο πλάκες ήταν που τσακώνονταν κ έγινε σεισμός.

Σας αγαπώ για όλα αυτά τα χρόνια που περάσαμε παρέα και μας μεγαλώσατε και μας ομορφυνατε.

Σας αγαπώ γιατί ήσασταν δίπλα μας στα πολύ δύσκολα της δικής μας μοναδικής οικογένειας.

Ευαγγελια, Τζενη, Ειρήνη, Χρύσα, Χαριτινη, Ελένη, Ορεστη, Σταυρουλα, Φωτεινή, Σεραφείμ, Κλαιρη, Στεφανια, κυρία Ρούλα, Κώστα, Γιώργο (και όλοι οι οδηγοί που κατά καιρους είχε την τύχη να εχει το δικό μας παιδί) μαζί με ολες τις συνοδους, μας μάθατε την υπομονή, την ενσυναίσθηση, την πειθαρχία,την μοναδικότητα, την ομαδικότητα (και την αγκαλιά στη μαμα όταν την έχει ανάγκη), την ομορφιά της ψυχής και του πνεύματος και χίλια δυο άλλα που πιο καλά από εμένα τα ξέρετε.

Ντανιελα, Γιαννη, μας μάθατε πως όταν στο πάθος σου δίνεις σώμα κ πνεύμα μόνο όμορφα πράγματα γεννιούνται. Αν ξέχασα κάποιον δεν είναι από αμέλεια, είναι από βαθειά συγκίνηση. Σας αγαπώ πολύ”

Πηνελόπη, μαμά Νάγιας

“Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουμε αυτό που ζήσαμε σήμερα. Μέσα σε τόσο λίγο χρόνο καταφέρατε να κερδίσετε την αγάπη της Ηλιάνας μας, μια αγάπη που παραμένει ανεξίτηλη ακόμα και αν είστε μακριά. Η μικρή της φωτογραφίας δεν συμπαθεί καθόλου τις αγκαλίτσες και μόλις σας είδε με σχεδόν βουρκωμένα μάτια χύθηκε στις αγκαλιές σας, και σας κοιτούσε και σας ξανακοιτούσε στα μάτια λες και προσπαθούσε να σας χορτάσει όσο περισσότερο μπορούσε”

Βάσω, μαμά Ηλιάνας

«Το σχολείο της Dorothy Snot είναι ένα από τα λίγα πράγματα που ειναι τοσο δυνατό, ώστε καταλάβαινεις την αξία του κάθε μέρα που το ζεις, δε χρειάζεται να τελειώσει για να εκτιμήσεις τι ειχες! Αίσθηση ελευθερίας και ασφάλειας, εμπιστοσύνη και αυτοκαθορισμος, κατανόηση και εξατομικευση χωρούν όλα μαζι στο σχολείο αυτό! Οι δασκάλες και οι δασκαλοι αλλά και όλοι οι συνεργάτες καταθέτουν ψυχή και κάνουν γονείς και παιδιά να νιώθουν ...σα το σπίτι τους! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ όλους θερμά που είστε πραγματική οικογένεια για τα παιδιά μας και εμάς!!!»                                                                                                                        

Ηλέκτρα, μαμα Ορέστη

«Θα ήθελα να μη γίνει ποτε "mainstream" να μείνει για πάντα έτσι τέλειο, αγαπησιάρικο, πρωτοπόρο με υψηλές προδιαγραφές και ποιότητα σε όλα όσα επιλέγει να κάνει. Αυτό δεν εχει να κάνει με το μέγεθος ή το location αλλά με το μεράκι και το όραμα που εσείς έχετε. Πρότυπο πραγματικό!»

Μαρία, μαμά Μιχάλη & Ηλέκτρας

«Η κοντινότητα, η άμεση επαφή, ο ανθρωποκεντρικός χαρακτήρας, η σφαιρική γνώση και αντίληψη που έχετε για το κάθε παιδί ξεχωριστά, η φιλοσοφία σας και ο τρόπος αντιμετώπισης των καταστάσεων. Ο εξαιρετικός τρόπος με τον οποίο επιτυγχάνετε να αισθάνεται το κάθε παιδί μοναδικό και σπουδαίο, χωρίς να αισθάνεται "ιδιαίτερο" (το εννοούμε με αρνητικό πρόσημο) και ταυτόχρονα, να αισθάνεται και να αντιλαμβάνεται τη σπουδαιότητα και τη σημασία των υπολοίπων. Αγάπη, Φροντίδα, Ζεστασία και Ειλικρινές - Αβίαστο Ενδιαφέρον. Υπέροχα στοιχεία σας. Να μείνουν!»

Στέλλα, μαμά Μαργαρίτας

«Αυτο ακριβως ειστε, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. Δεν υπαρχουν λογια πραγματικα. Και καθε μερα που περναει ανακαλυπτουμε ποσο σημαντικοι ειστε, οχι μονο για τα παιδια μας αλλα και για εμας τους ιδιους. Κι ολα αυτα ακομα και κατω απο αυτες τις συνθηκες που μας εμποδιζουν να εχουμε μια ακομα πιο στενη επαφη. Ειμαστε τοσο ευγνωμωνες που υπαρχετε στη ζωη μας.Τετοιοι δεσμοι δεν γινεται να λυθουν ποτε. Βρισκεστε βαθια μεσα στην καρδια μας και ειστε ο φυλακας αγγελος των παιδιων μας .Ολα τα καλα του κοσμου σε σας και τις οικογενεις σας!»

Κατερίνα, μαμά Αιμιλιανής

“Χρωστάμε πολλά στο σχολείο και κυρίως στους ανθρώπους του. Σε μια πολύ δύσκολη περίοδο με επαγγελματικές υποχρεώσεις και δυσκολίες αποτέλεσε το απόλυτο στήριγμα μας. Κάθε χρόνο οι δασκάλες και το σχολείο ήταν δίπλα μας, να μας εκπλήσσουν καθημερινά με τα επιτεύγματα τους, να αποτελούν την καθημερινότητα των παιδιών που τις έκανε χαρούμενες για αυτό που ζούσαν και τις βοηθούσε να γίνουν αυτό που είναι. Η σημασία της προσχολικής εκπαίδευσης είναι τεράστια για την προσωπικότητα και αυτοπεποίθηση των παιδιών.

Σήμερα, 2019, πλέον η Ελένη αποχαιρέτησε το σχολείο με πολλή αγάπη για τους φίλους, τις δασκάλες και δασκάλους της. Όταν ξεκίνησε ήταν πριν να κλείσει τα δυο χρόνια και ουσιαστικά θυμάται τον εαυτό της να είναι πάντα στη DS. Είναι έτοιμη για τα νέα της βήματα και τα προσβλέπει με ανυπομονησία.

Εμείς είμαστε φορτισμένοι συναισθηματικά γιατί αγαπήσαμε το σχολείο με τους ανθρώπους του, τις γνωριμίες που κάναμε μέσα σε αυτό που οδήγησαν σε φιλίες και συνεργασίες, τις παρά πολλές καλές στιγμές, την ξεκούραστη καθημερινότητα που μας προσέφερε, την αγάπη.

Θα μας λείψει η καθημερινή επικοινωνία, την οποία απολαμβάναμε για εφτά χρόνια από το 2012 (πώς πέρασαν τόσα χρόνια). Το παρόν κείμενο γράφτηκε αυθόρμητα. Σε κάθε περίπτωση η αναφορά μας στο σχολείο είναι με αγάπη και περηφάνια και το συστήνουμε στους φίλους και περιβάλλον μας ανεπιφύλακτα”.

Λυδία, μαμά Δέσποινας & Ελένης

«Κρατήστε ψηλά τη διάθεσή σας και την αγάπη σας για τα παιδιά, που είναι το μέλλον αυτού του κόσμου. Οι παιδαγωγοί σας είναι η ψυχή του σχολείου και τις έχουμε μέσα στις καρδιές μας. Το καλύτερο είναι ο εχθρός του καλού αλλά δε μπορώ να βρω κάτι, που θα άλλαζα, ειλικρινά. Είμαστε περήφανοι για την επιλογή μας και μακάρι να είχαμε και άλλο παιδί για να είμασταν μαζί και για τα επόμενα χρόνια.»

Γαρυφαλλιά, μαμά Κωνσταντίνου

«The person our child becomes has so much to do with the foundations set in the early years. I cannot imagine a more appropriate or wonderful place than Dorothy Snot to accomplish this. They loved her and cared for her and gave her the foundation to become an independent and strong individual. Our daughter loved her years here and while as she grows the memories will fade the foundation will remain. We are grateful for the wonderful people who make Dorothy Snot so wonderful, from the teachers, the administrators, and the support staff, each one is wonderful. We will always remember you and we will always remain a part of the Dorothy Snot family. Love.»

Ανδρέας, μπαμπάς Αγγελίνας

«A fantastic preschool, unique in its approach which focuses on play-based and life-derived learning. A magical world that encourages children's creativity but also problem solving and collective decision-making, giving them agency every step of the way.»

Άννα, μαμά Ντύλαν

«Απλά δείτε την καθημερινή χαρά και το βλέμμα πληρότητας αλλά και ανάγκης συνεχούς αναζήτησης που έχουν τα παιδιά επιστρέφοντας κάθε μέρα από το σχολείο ...»

Ανδρέας, μπαμπάς Στέλιου & Αγγελικής

«Αχ πόσο μας λείπετε... και πόσο σημαντικοί είστε στις ζωές μας. Και μιλώ χωρίς καμία υπερβολή. Ειστε ζωτικής σημασίας! Κάνετε πράγματα που θα μείνουν για πάντα χαραγμένα στη ψυχή μας. Σας ευχαριστούμε!»

Ελευθερία, μαμά Ιριδας

 «Ελπίζουμε να μην αλλάξει η διάθεσή σας για διαρκή αλλαγή και βελτίωση ποτέ! Καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα σας δούμε ξανά του παραχρόνου. Στο μεταξύ θα συνεχίσουμε να σας συστήνουμε παντού ως περήφανοι Dorotheans. Σας ευχαριστούμε πολύ για όλα.»

Ερατώ & Γιώργης, γονείς Διδούς & Ήρκου

«Χαίρομαι, που σε αυτή τη μικρή αυλή της Λασκάρεως, βρήκαμε έναν κόσμο χωρίς όρια και στεγανά, έναν κόσμο που χωράνε όλοι και που όλοι έχουν τη μοναδική τους αξία!  Έναν κόσμο, που τα παιδιά ξέρουν να ρωτούν, να ανακαλύπτουν, να μιλούν σε ακροατήριο με θάρρος, να αποδέχονται και να παρουσιάζουν τον εαυτό τους.

Με κίνητρο την πρόοδο μεταβήκατε στη μεγάλη αυλή της Κίου και συνεχίσατε να υποστηρίζετε το όνειρο.... μια νέα γενιά από πολίτες του κόσμου, δυνατή, τολμηρή, με ανοιχτούς ορίζοντες, άπειρες δυνατότητες  και προσωπική επίγνωση και διαχείριση του εαυτού τους.

Σας ευχαριστούμε για την όμορφη διαδρομή και να συνεχίσετε αυτό που εμπνευστήκατε, μια tailor made και project based εκπαίδευση».

Tόνια, μαμά Ηούς & Διώνης

«Αν η πρώτη χρονιά στο προνήπιο ήταν απλά τέλεια, το νηπιαγωγείο ξεπέρασε κατά πολύ τις προσδοκίες μας! Ανεβάσατε τόσο ψηλά τον πήχη, που όλα τα σχολεία που βλέπουμε για την συνέχεια είναι τόσο "μικρά" και τόσο "λίγα". Και που θα πάμε τώρα μετά τη dorothy...? Σας ευχαριστούμε για όλα!»

Μαριέττα, μαμά Γιώργου & Άρη

«Δεν έχω κανένα παράπονο, αλλά θα αξιοποιήσω το χώρο (όπως ξέρετε είναι να μη δώσεις βήμα σε κάποιον) για να εκφράσω πόσο χαρούμενοι και ευχαριστημένοι είμαστε. Ειδικά φέτος, αισθάνομαι ότι η όλη ιστορία έχει κορυφωθεί. Η Αριάδνη νομίζω ότι περνάει μακράν την καλύτερη χρονιά της, τύπου ζει το πάρτυ της ζωής της! Κάθε μέρα είναι και πιο χαρούμενη, πιο δυνατή, πιο σίγουρη. Και φυσικά μας υποβάλλει σε μια 24/7 πρόκληση, αλλά είναι ΟΚ. Έτσι είμαστε σε εγρήγορση και γινόμαστε καλύτεροι!

Πάντως έχω να πω στους γονείς που δεν αφήνουν τα παιδιά τους στο Νηπιαγωγείο για να προσαρμοστούν στο καινούριο σχολείο ότι κάνουν μεγάλο λάθος, γιατί απλά χάνουν το καλύτερο!»

Φιλύρα, μαμά Αριάδνης

«Τα λέει ΟΛΑ το τραγούδι που μας χαρίσατε. Για την δουλειά που κάνατε, για τα παιδιά μας που τα μεγαλώσατε μαζι μας, γι' αυτά που μας μάθατε. Σας ευχαριστούμε πολύ. Θα μας λείψετε. Μας λείπετε ήδη. Πολύ.»

Δέσποινα, μαμά Νεφέλης & Μάρκου

«Thanks for having us, it was great fun! Now that we are all starting new schools it is a wonderful reminder of what was!!!! Thanks again Dorothy Snot for 5 incredible years!!! You will truly be missed!»

Adriana, μαμά Ζωής

«Ο γιος μου σήμερα είπε σε ένα βίντεο: "όταν ήρθε ο μπαμπάς μου στο σχολείο αισθάνθηκα ότι όλες μου οι αισθήσεις ήταν χαρούμενες!!" Δεν φαντάζεται, γιατί δεν ξέρει, τι αισθήματα και συναισθήματα μας έχει εγείρει εδώ και 5 χρόνια το σχολείο στο οποίο πηγαίνει με τη δική τους παρουσία και μόνο, αλλά και με το εκπληκτικό δυναμικό των δασκάλων....σε ευχαριστούμε για ολα Dorothy!

Πιπίτσα, μαμά Ανδρέα

 

Αξιολογήσεις προηγούμενων ετών

πατήστε εδώ για να δείτε την αξιολόγηση του 2021

πατήστε εδώ για να δείτε την αξιολόγηση του 2020

πατήστε εδώ για να δείτε την αξιολόγηση του 2019

πατήστε εδώ για να δείτε την αξιολόγηση του 2018

πατήστε εδώ για να δείτε την αξιολόγηση του 2017

πατήστε εδώ για να δείτε την αξιολόγηση του 2016

πατήστε εδώ για να δείτε την αξιολόγηση του 2015

πατήστε εδώ για να δείτε την αξιολόγηση του 2014

πατήστε εδώ για να δειτε την αξιολόγηση του 2013Πατήστε εδώ για να διαβάσετε την αξιολόγηση των αποφοίτων μας (γονέων και παιδιών!) για την Dorothy Snot

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου 2023 08:00 Εκτύπωση E-mail